Nieuwtjes Familie Hoefs !

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Op deze nieuwe bladzijde willen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws. Op gebied van ons gezin, leuke plekjes die we ontdekt hebben en nieuwe projecten waar we mee bezig zijn.

Wie zijn wij?:

Wij zijn Familie Hoefs, bestaande uit Papa Marco, Mama Monique en de kinderen Brend (19), Femke (17) en Robin (10). Sinds eind 2003 wonen wij met veel plezier in de Elzas. Inmiddels hebben we al veel gezien en ontdekt in deze streek en willen ook u dit moois laten zien. We zijn begonnen met het opknappen van nr.70 om daar te gaan wonen. Daarna kochten we er nr.69 bij voor de verhuur. Inmiddels zijn wij verhuist naar Lembach, 25 Route de Woerth. Nu hebben we nr.43, 69, 70 en 71 in de verhuur. 69 en 70 zijn onze huisjes , nr.43 en 71 van goede vrienden. Zijn de vakantiehuisjes geboekt vraag dan naar de mogelijkheden voor een ander huisje. Mocht de informatie op onze site niet voldoende zijn bel of mail ons dan. We beantwoorden graag uw vragen.

 

Nr.69 is te huur zomer 2017!

We zijn verhuisd naar Lembach. We zijn blij dat de eerste gasten al een fijne vakantie hebben gehad op nr.69.

Bedankt allemaal !

Het was weer super gezellig afgelopen jaar, bedankt allemaal voor jullie komst. Het was een vreemd jaar met de corona maatregelen. De moeizame opening van het zwembad was voor de eerste gasten van afgelopen zomer minder leuk  maar de natuur is de natuur en nog even prachtig als altijd in de Elzas ;).

Maison nr.70:

Dit huisje is vanaf maart 2021 voorlopig even niet in de verhuur.

Nieuw ontdekt plekje:

We zijn met de kinderen wezen wandelen bij de ruines van kasteel Fleckenstein (ongeveer 6 km.)en hebben daar een paar mooie klimwanden ontdekt. Je moet wel zelf je klimmateriaal meenemen, maar in de wand zijn ogen om op in te haken.

Ons nieuwe project:

Ons nieuwe project is ons eigen huis in Lembach renoveren. We staan nog steeds klaar voor u tijdens uw verblijf in Pfaffenbronn. We wonen nu op 4 km afstand van Pfaffenbronn dus in 5 minuten zijn we er als het nodig is!